Sanitetsteknik

Sanitetsteknik i høj klasse

Har du halvfærdige løsninger på badeværelset, som du ønsker at rette op på? Eller er planen at renovere hele badeværelset og skabe noget nyt? Betyder det en totalrenovering eller en justering af vandhane, brusearmatur eller toilet reparation? Hos VVS Esbjerg har vi erfaring med det hele, og kan tilbyde vejledning, rådgivning og navigering inden for de ypperste badeværelsesløsninger og badeværelsestilbehør. Vi udbyder tilbehør fra kendte og solide mærker såsom ifö, Gustavsberg og Hansgrohe.

Rummet bliver brugt i løbet af en dag som en af de mest væsentlige i de danske hjem, hvorfor vi lægger stor vægt på, hvordan vi skaber det bedste rum ud fra dit behov. Badeværelset skal være både praktisk og æstetisk anlagt. Det betyder, at materialerne skal passe og fungere sammen på den mest optimale måde, mens at materialerne skal udfylde de behov, der er i de forskellige hjem. Er du familie med små børn, enlig eller et par? Disse forskellige konstellationer kræver forskellige praktiske løsninger, som vores erfarne team kan hjælpe dig med. De deler deres ekspertise med kunderne for at kunne ramme plet i det større billede.

Gælder det optimering af et nuværende badeværelse så hjælper vi ligeledes med at reparere og fikse, hvad der mangler for at tilværelsen bliver komfortable, nemmere og problemfri i det daglige badeværelsesmiljø.

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Montering og installation af vandhane og håndvaske

vvs esbjerg badeværelse afløb
vvs esbjerg badeværelse badekar

Det rigtige valg af bad og badekar

Toilet, afløb og teknikløsninger

vvs esbjerg badeværelse væghængt toilet

Kontakt os i dag

Modtag dit tilbud på sanitetsteknik

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud