Sanitetsteknik

Sanitetsteknik i høj klasse

Har du halvfærdige løsninger på badeværelset, som du ønsker at rette op på? Eller er planen at renovere hele badeværelset og skabe noget nyt? Betyder det en totalrenovering eller en justering af vandhane, brusearmatur eller toilet reparation? Hos VVS Esbjerg har vi erfaring med det hele, og kan tilbyde vejledning, rådgivning og navigering inden for de ypperste badeværelsesløsninger og badeværelsestilbehør. Vi udbyder tilbehør fra kendte og solide mærker såsom ifö, Gustavsberg og Hansgrohe.

Rummet bliver brugt i løbet af en dag som en af de mest væsentlige i de danske hjem, hvorfor vi lægger stor vægt på, hvordan vi skaber det bedste rum ud fra dit behov. Badeværelset skal være både praktisk og æstetisk anlagt. Det betyder, at materialerne skal passe og fungere sammen på den mest optimale måde, mens at materialerne skal udfylde de behov, der er i de forskellige hjem. Er du familie med små børn, enlig eller et par? Disse forskellige konstellationer kræver forskellige praktiske løsninger, som vores erfarne team kan hjælpe dig med. De deler deres ekspertise med kunderne for at kunne ramme plet i det større billede.

Gælder det optimering af et nuværende badeværelse så hjælper vi ligeledes med at reparere og fikse, hvad der mangler for at tilværelsen bliver komfortable, nemmere og problemfri i det daglige badeværelsesmiljø.

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Udfyld venligst følgende informationer
og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Montering og installation af vandhane og håndvaske

Vi bestræber os på at levere produkter af høj funktionalitet, kvalitet og holdbarhed. Vi udretter ikke halvfærdige eller halvhjertede løsninger, men derimod sikrer vi os at kunden får et produkt, der holder tæt og lever op til kundens individuelle behov. Vi hjælper med montering og installering af håndvaske og vandhaner, der kan fremskaffes fra kvalitetsmærker som ifö og Hansgrohe.

VVS Esbjerg lægger stor vægt på at være hands-on og imødekommende, når det kommer til kundernes ønsker. Hvis du har specielle ønsker til produkter, så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at gøre det ønske til virkelighed. Kontakt os for nærmere snak om hvilke ønsker, vi skal opfylde for dig næste gang.

vvs esbjerg badeværelse afløb
vvs esbjerg badeværelse badekar

Det rigtige valg af bad og badekar

Først er spørgsmålet, om du ønsker dig vanfaldsbruser, en lille brusekabine, bruser med stort hoved, fritstående badekar eller et indsatsbadekar? Vi hjælper dig med at navigerer i en jungle af mange produkter, der kan være fristende i et badeværelsesmiljø. Det skal passe til dine behov, og hver af ovenstående har dets fordele og ulemper. Fagfolkene i VVS Esbjerg har ekspertise, erfaring og overblik til at hjælpe dig videre på din vej. Deres faglige egenskaber rækker længere end til blot hverdagsbrug, og kan også hjælpe dig, der vil forkæle tilværelsen med f.eks. spabad.

Montering og installering af selv samme produkt skal selvfølgelig udføres med det rigtige udgangspunkt, så du undgår unødvendige overraskelser, når du f.eks. for første gang skal fylde dit nye badekar.

Toilet, afløb og teknikløsninger

Ønsker du et væghængt toilet eller skal det være fritstående? Har toilettet svigtet på det seneste eller skal der en optimering til at det gamle? VVS-Esbjerg står klar til at skifte toiletbrættet, reparere cisterne eller sørge for at toilettet ikke løber, så du har den rette form for energioptimering. Ydermere sikrer vi os at montering og installering foregår med et professionelt udgangspunkt.

Et toilet følger med tiden og handler i den grad også om at vælge det rigtige design, der passer til resten af dit badeværelse. Vi har produkter af kvalitetsmærker til konkurrencedygtige priser, og ønsker at opfylde alle kundens krav. Dette gør at synergien i rummet bliver optimalt for dem, der skal bruge det i hverdagen.

vvs esbjerg badeværelse væghængt toilet 600x400

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Udfyld venligst følgende informationer
og vi kontakter dig hurtigst muligt.