Blikkenslager

Vind- og vandtæt blikarbejde

Når vi introducerer vores fagmænd- og kvinder til kunderne, så er det med udgangspunkt i at foretage blikarbejde, der kan stå imod hvilken slags vind og vejr, der måtte forekomme. Materialerne der bliver anvendt bliver behandlet bedst af en professionel blikkenslager, der ved, hvordan de skal håndteres. Vi ved at vores fagfolk har erfaring med at skabe funktionalitet med et effektivt udgangspunkt. Og med kundens individuelle behov har vi mulighed for at forene disse to forskelligheder. Vi finder sammen ud af, hvad der passer bedst for kundens behov uden at spilde deres og vores tid.

Vi sørger for at din grund bliver vedligeholdt hvad end det er at udskifte, reparere eller opsætte tagrender, inddækning/beklædning af facader, tage eller kviste, optimering af nedløbsrørenes funktion eller skabelsen af et nyt badeværelse. Det er disse elementer, der har betydning for beskyttelsen, forebyggelsen og standen af din grund.

Vi tilbyder blikarbejde, der ikke kun udføres med tanke for det praktiske, men gennem det varierende materiale udbud kan vi med vores kreative fagfolk sørge for at dit hjem går op i en højere enhed med vores materialer. Vi sørger for at æstetikken er ligeså betydningsfuld som funktionaliteten. Vil du hører mere om dine muligheder, så kontakt vores blikkenslagere for yderligere vejledning.

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Udfyld venligst følgende informationer
og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Facadebeklædning er essentiel

Vi leverer facadebeklædninger i den bedste kvalitet. Facadebeklædningen er om noget det første æstetiske, som vi kaster os over, når vi beundrer en bolig. Beklædningen skal dog både kunne rumme det flotte look, og den stærke funktion. Den beskytter os mod naturens uforudsigelige vejrprognoser.

De forskellige materialer og løsninger såsom fliser, træ-, eternit-, zink- eller stålplader afføder differentieret krav til vedligeholdelse, hvorfor det sammen med vores erfarne fagfolk kan være nyttigt at diskutere, hvilke materialer der passer bedst til dig og din bolig. Vores blikkenslagere ved alt om, hvilke behov der skal matches med de passende materialer. Kontakt os endelig, hvis du vil optimere din egen facadebeklædning.

vvs esbjerg blikarbejde zinkinddækning
vvs esbjerg blikarbejde inddækning kvist

Tagrender i alle former og størrelser

Tagrender er ikke just tagrender. Tagrenderne er fulgt med tiden, og er nu også et spørgsmål om andet en funktionalitet. Vores fagfolk har øje for æstetikken, og tagrendernes uendelige former. Det handler om at have tagrender, der hjælper boligen med at styre uden om vand- og fugtskader, men ligeledes om at finde tagrender der komplimenterer boligens ydre look.

Ved at benytte VVS Esbjerg vil du opdage, at vores fagfolk giver den nødvendige og essentielle rådgivning til hvilken løsning, som du ikke kan undvære. Vandet skal løbe væk, hvilket kræver den korrekte størrelse tagrende, mens der ligeledes skal være utallige designmuligheder. Dette afspejler sig i de mange farve- og materialevalg, der er kommet i takt med udviklingen.

Tagkonstruktioner til vejr og vind

VVS Esbjerg tilbyder et varierende udbud af tagløsninger, der sikrer optimal regnvandsafledning. Vi har et stort udbud af inddækningsløsninger og nedløbsrør, der understøtter tagrendernes funktion, og som sørger for at holde byggeriet tæt, sikkert og i den bedste stand. Disse rør findes i alverdens former, farver og materialer. Nedløbsrør kan ligesom tagrenderne vælges ud fra både et funktionelt og æstetisk udgangspunkt.

Alt dette udfører vi med fokus på konkurrencedygtige priser. Æstetik og funktion skal være tilgængeligt for alle kunder med et lignende behov. Vi leverer, installere og optimerer så længe du fortæller os, hvad dine ønsker er. Det kan vi gøre grundet vores stærke og kompetente team af fagfolk.

vvs esbjerg blikarbejde taginddækning

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Udfyld venligst følgende informationer
og vi kontakter dig hurtigst muligt.