Badeværelse

Nyt badeværelse

VVS Esbjerg står klar til at hjælpe dig, hvornår det skal være. Uanset om du er i gang med en renovering af dit badeværelse eller står midt i et nybyggeri – vi har alt til badeværelse. Mangler du ideer, har vores autoriserede VVS’ere kvalitetssikre badeværelsesidéer. Det gælder alt badeværelsesinventar lige fra bruser med stort hoved, fritstående badekar, vandhane til væghængt toilet.

Vores VVS’ere er alle autoriserede – for dig betyder det, at vores installationer opfylder alle krav der er til badeværelset. Vi har mange års erfaring, som bl.a. dækker over udskiftning af fritstående toilet til væghængt toilet med skjult cisterne og installering af fritstående badekar, hvor vi sikrer, at afløbet er tilpasset afløb badeværelse regler, uden du skal røre en finger. Ud over toiletter følger vi udviklingen indenfor bad. Står du og mangler et nyt brusesæt, skifter vi nemt og enkelt det gamle og opsætter det nye. Har du et ønske om en vandfaldsbruser, er dette heller et problem.

På denne side finder du information om inventar, bad samt toilet og afløb. Hos VVS Esbjerg er du i trygge hænder, og vi sikrer, at dit badeværelse bliver et af dine yndlingsrum. Vi gør vores bedste hver gang, og laver løsninger som var det i vores eget hjem.

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Alt i essentiel VVS og inventar

vvs esbjerg badeværelse badekar
vvs esbjerg badeværelse væghængt toilet

Toilet, afløb og sanitetsteknik

Nyt bad? Vi klarer alt fra brusebad til badekar

vvs esbjerg badeværelse bruser

Kontakt os i dag

Få et godt VVS-tilbud til dit badeværelse

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud